bel Coolit"

Diensten

HERSTELLINGEN

Ons COOL IT service- en onderhoudsteam staat alle dagen voor u klaar. Wij zijn uitgerust met de allernieuwstre computergestuurde diagnosetechnieken om efficiĆ«nt problemen op te lossen. Bij sommige installaties is het zelfs mogelijk om "remote" vanuit onze kantoren in 's-Gravenwezel in te grijpen. 

Interventies zijn mogelijk op een contractuele basis of eenmalige basis. 

 

Naast een feilloze technische installatie verzorgt het COOL iT team ook een perfecte afwerking en integratie van de koelunits ter plaatse. Het COOL iT engagement eindigt niet met de oplevering van de installatie, maar begint dan pas... Onze onderhoudstechniekers garanderen u een jarenlange en feilloze werking van de installaties. 7 dagen op 7, 24/24! Interventies zijn mogelijk op een contractuele of eenmalige basis.

 

ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud van uw airco/ warmtepompinstallaties is van groot belang! Uw toestellen gaan langer mee door het voorkomen van erosie, u vermijdt onaangename geurtjes en vermijdt onnodige herstellingen. Door het afsluiten van een onderhoudscontract contacteren wij u zelf voor het maken van een afspraak voor het onderhoud van uw toestellen.

 

neem-contact-op-met-coolit